Visitekaartjes maken lijkt altijd een hele klus.

Maar dat valt juist reuze mee, je kunt namelijk via internet je eigen visitekaartjes maken op een makkelijke en snelle manier.

Voor een tiental euro heb je al een hele stapel visitekaartjes. maar je kan ze ook gratis laten maken! Lees er hieronder meer over.

Er is erg veel mogelijk wat betreft visitekaartjes.

Op www.vistaprint.be kun je bijvoorbeeld in verschillende prijsklassen je visitekaartjes laten maken. Zo heb je professionele en elegante kaartjes die gedrevenheid uitstralen, of persoonlijke kaartjes, waardoor je makkelijk je eerste klantcontacten kunt leggen.

Daarnaast kun je ook nog kiezen uit gevouwen visitekaartjes, afspraakkaartjes of netwerkkaartjes.

Vistaprint biedt zelfs de service aan om gratis kaartjes te maken. Maar als je voor de standaard persoonlijke visitekaartjes gaat, betaal je €7,49 voor 25 kaartjes.

Mocht je er voor kiezen om 50 visitekaartjes te maken, betaal je slechts €9,74.

Eerst kun je een ontwerp kiezen, en eventueel je eigen foto of ontwerp toevoegen.Daarna vul je alle relevante informatie in die op het kaartje moet komen te staan.

Ook bij www.smartphoto.be kun je visitekaartjes maken.

Hier is het principe hetzelfde als bij vistaprint. Je kiest eerst een design, personaliseert je kaartje met een foto en tekst, en bestelt deze.

Bij smartphoto betaal je €12,95 voor een standaard pakketje van 40 visitekaartjes, die in een bijpassend doosje worden geleverd.

Je hebt dus iets minder keuze qua professionaliteit of design, maar daarvoor worden sommige keuzes voor je genomen, zoals het aantal of het soort kaart.

Je kunt dus makkelijk en snel een visitekaartje ontwerpen en deze laten afdrukken voor een redelijke prijs, of het nu voor jezelf is of voor je bedrijf.