Posters zijn altijd leuke voorwerpen om een kamer mee op te fleuren. Maar nog leuker is het als je je eigen foto als poster kunt ophangen.

Dit kun je laten doen op www.vistaprint.be en www.smartphoto.be, waar je een foto zo kunt uitvergroten tot het een posterformaat heeft. je kunt deze posters voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld voor marketing/promotie, gewoon zomaar, of als verjaardagscadeau.

Op www.smartphoto.be kun je een reguliere foto zo uitvergroten dat het een poster wordt. Ook kun je een lijst erbij bestellen, waardoor het er net even iets eleganter uitziet. De poster wordt gedrukt op professioneel fotopapier en is beschikbaar in verschillende maten.

De kleinste poster van 20 x 27cm kun je al bestellen vanaf €3,95. Het is heel simpel om een poster te maken. Je selecteert je foto of foto’s, en deze kan je vervolgens bewerken. Een kader erbij kost 10 euro extra.

Je krijgt een voorbeeld te zien hoe de poster eruit zal komen te zien, en zodra je tevreden bent met het resultaat kun je verder gaan met de bestelling en deze afhandelen. Ook vistaprint.be heeft de mogelijkheid om posters te maken.

Eerst kies je 1 van de 3 verschillende formaten, die samen meer dan 100 ontwerpen hebben. Daarna kun je de foto uploaden, en de poster verder afmaken met tekst en afbeeldingen. Je kunt hier wel iets meer qua mogelijkheden, en deze posters zijn dan ook beter geschikt voor zakelijke doeleinden. Een poster van het kleinste formaat heb je al voor €8,49.