Het duurt dan nog wel even, maar het is altijd fijn om je kerstkaarten op tijd te maken.

In een wereld die aan het digitaliseren is, is het dus des te leuker om nog een fysieke kerstkaart te krijgen of te sturen.

Kerstkaarten maken doe je makkelijk op www.vistaprint.be of www.smartphoto.be voor ongeveer €2 per kaart.

Dit is een prijs die je in de winkel ook voor een kerstkaart zou betalen, dus waarom zou je er niet voor kiezen om voor hetzelfde geld je eigen kerstaarten te maken, met een persoonlijke boodschap erop?

Op www.smartphoto.be kun je een gewone wenskaart uitkiezen van het formaat 10 x 15, die je open kunt vouwen, en waar je je eigen foto en tekst op kunt zetten in kerstsfeer.

Er zijn verschillende designs en layouts beschikbaar die je kunt kiezen, die met kerst te maken hebben.

Op www.vistaprint.be heb je een hoop opties die je kunt kiezen om je eigen kerstkaarten te maken. Je kunt kerstkaarten maken met je eigen foto op de voorkant, of met een kerst layout op de voorkant en je foto aan de binnenkant.

Ook zijn er verschillende thema’s, en je hebt de optie om voor zakelijke kaarten te kiezen, als je bijvoorbeeld kerstkaarten aan je medewerkers wilt sturen.

10 kerstkaarten met je eigen foto en boodschap heb je op www.vistaprint.be al voor 9,74.

Ook hier moet je eerst je design kiezen, vervolgens je foto en tekst invoegen en daarna kun je ervoor kiezen om ze te bestellen.