Als je een feestje organiseert, wil je alle details tot in de puntjes hebben geregeld, en alles moet uiteraard perfect zijn voor de feestgangers. Daarbij horen ook naamkaartjes op de tafel. Dit is vooral leuk als je een hoop bezoek verwacht.

Op www.vistaprint.be kun je leuke en stijlvolle naamkaartjes maken, die je zelf kunt aankleden. 10 naamkaartjes kun je al bestellen vanaf €8,00. Een redelijk prijs dus voor een leuk accent op je tafel.

De kaarten worden gedrukt op kwalitatief papier van 300 gram en worden geleverd in een bijpassend doosje. Het leuke aan deze naamkaartjes is dat je niet alleen de naam erop kunt zetten, maar ook een foto kunt toevoegen. Op die manier worden de kaartjes dus extra persoonlijk en dit geeft een leuk tintje aan de normaal gesproken simpele kaartjes.

Allereerst kies je een leuk en bijpassend design uit op vistaprint.be. je kunt kiezen uit meer dan 200 ontwerpen, dus er zal altijd wel iets bij zitten. De voorkant en de achterkant kun je naar eigen wens aankleden. Je kunt een foto toevoegen (of meerdere, maar dit is afhankelijk van het design dat je kiest) en een tekst (in dit geval de naam) toevoegen onder de foto.

Vervolgens kun je de foto nog heen en weer schuiven en verder bewerken, je ziet namelijk hoe hij eruit komt te zien en welk deel eraf gesneden zal worden. Zo kun je verschillende kaartjes maken, voor ieder een ander.