Gewone T-shirts met een print die je in de winkel koopt zijn uiteraard erg leuk. Maar wat is er nou leuker dan een T-shirt met je eigen foto erop die je ook nog eens zelf hebt gemaakt?

Via www.vistaprint.be en www.smartphoto.be is het mogelijk om makkelijk en snel je eigen T-shirt te maken en te bestellen. Of je er nu eentje voor jezelf wilt, of er een hele hoop nodig hebt voor een feest of een bedrijf, het kan allemaal en je kunt de shirts zo aankleden zoals jij dat wilt.

Op smartphoto zijn er verschillende T-shirts die je kunt maken. Zo heb je de hele gewone T-shirts voor volwassenen, maar ook shirts die speciaal voor vrouwen zijn, met een beetje vorm. De gewone T-shirts kosten hier 9,95 per stuk om te maken.

Er bestaat een printbare zone op het midden, en als eerste moet je een maat kiezen. Vervolgens moet je kiezen hoe de foto die je erop wilt hebben er op komt te staan. Als vierkant in het midden, met een rond randje of met hartjes. Je kunt het allemaal zelf bepalen. Daarna kun je je eigen foto erop plaatsen en de order verder afhandelen.

Ook op vistaprint is het mogelijk om een T-shirt te maken. Hier kun je al een T-shirt maken vanaf 11,48 per stuk. Hier kun je als eerste kiezen of het persoonlijk is of voor bedrijfsdoeleinden. In dat geval moet je een branche kiezen, waarna je allerlei verschillende designs te zien krijgt. Vervolgens kun je ook zelf je eigen foto uploaden en erop plaatsen. Uiteindelijk kun je ook hier gemakkelijk de order plaatsen en de bestelling thuis gestuurd krijgen.