In het huidige tijdperk waar e-mails en sms’jes overheersen, is het extra leuk om een kaart in de brievenbus te vinden. Nog leuker is het om een persoonlijke verjaardagskaart te krijgen. Het sturen ervan wordt ook steeds leuker gemaakt, aangezien je via websites zoals www.vistaprint.be en www.smartphoto.be heel gemakkelijk leuke en persoonlijke verjaardagskaarten kunt maken en versturen.

Op www.smartphoto.be bestaat er een grote categorie voor wenskaarten, waaronder weer allerlei verschillende ontwerpen en categorieën vallen. Je kunt dus ook veel verschillende ontwerpen voor verjaardagskaarten vinden.Deze kaarten kun je al maken voor €1,95 per stuk.

De foto’s kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, sommige ontwerpen hebben namelijk ronde vakjeswaar de foto in kan. Je kunt op de site de foto nog bewerken en verplaatsen totdat hij er helemaal goed op staat. De feestelijke ontwerpen laten al zien waarvoor de kaart is, maar aan de binnenkant kun je ook nog je eigen tekst kwijt, en kun je dus een leuke persoonlijke boodschap achterlaten voor de jarige.

 

ook vistaprint.be biedt de mogelijkheid om verjaardagskaarten te maken. Op deze site kun je kiezen tussen meer dan 200 verschillende ontwerpen verjaardagskaarten. Er zitten hele creatieve en originele ontwerpen tussen, waarop je je eigen foto’s kunt plaatsen.

Dit doe je door de gewenste foto te uploaden naar de site, en deze te plaatsen op de manier zoals jij dat wilt. 10 verjaardagskaarten kun je al bestellen voor €10.99 per 10 stuks. Ook je tekst kun je nog bijvoegen, waardoor je een leuke, originele kaart krijgt.