Een kalender is iets wat iedereen weleens nodig heeft. Des te leuker is het als je een persoonlijke kalender hebt met foto’s van jezelf, die je doen terugdenken aan mooie herinneringen.

Via www.vistaprint.be en www.smartphoto.be kun je je eigen kalender maken, en deze met veel plezier gebruiken. Zo maakt het het een heel stuk leuker om dagelijks op de kalender te kijken. Op beide websites heb je de keuze uit veel verschillende soorten kalenders en agenda’s, en je kunt dus precies dat kiezen waar je behoefte aan hebt.

Op smartphoto.be kun je kiezen tussen bureaukalenders, wandkalenders, familieplanners, jaarplanners, verjaardagskalenders, keukenkalenders en meer.

Uitgaande van een reguliere wandkalender, kost dit je €16,99. Deze heeft een standaard afmeting van 29,7 x 21cm. Ook kun je kiezen om grotere formaten te nemen, maar deze zijn dan duurder. Je kunt de kalender ophangen aan een spiraal bindsysteem, en elke maand heeft een andere kleur. Je kunt eerst een leuk design kiezen, waarna je voor elke maand een andere foto kunt uploaden. Op deze manier kun je de kalender geheel naar eigen smaak inrichten.

Ook vistaprint.be biedt de service aan om een eigen kalender te maken. Dezelfde standaard wandkalender kost bij vistaprint €19,49. Er zijn erg veel verschillende designs waaruit je kunt kiezen, en ook hier kun je voor elke maand je eigen foto’s bijvoegen. Je bent dus altijd verzekerd van een unieke kalender die altijd wel een glimlach tevoorschijn tovert.