Flyers zijn handige hulpmiddelen op het gebied van marketing. Ze zijn makkelijk uit te delen en hebben een groot bereik. Je kunt flyers erg gemakkelijk zelf maken via het internet.

Op www.vistaprint.be heb je namelijk de mogelijkheid om verschillende soorten flyers te creëren, die geheel aan je smaak voldoen. Er bestaan vier verschillende maten flyers, die je kunt kiezen. De gebruikelijke langwerpige versie die veelal wordt gebruikt door bedrijven, zijn er van voor €22,99 per 100 stuks. Dit is dus redelijk goedkoop, aangezien je alweer een hele hoop mensen bereikt hiermee.

De afmetingen van deze flyers bedragen 95 x 210mm. Je kunt als eerste een design uitkiezen op de site, die je het meeste aanspreekt. Vervolgens kun je bovenaan je bedrijfsnaam invullen, en de flyer verder indelen, met alle nodige informatie die je klanten moeten weten.

Veelal kun je op de flyers eerst je algemene bedrijfsinformatie invullen, waaronder een apart vak staat waar je informatie over de producten kwijt kunt. Het is belangrijk dat een flyer niet helemaal vol staat met tekst, maar overzichtelijk en duidelijk oogt. Dit leest namelijk sneller weg voor klanten en is makkelijker om even snel in de metro of in de trein te lezen.

Ook zou je nog kunnen kiezen voor kleinere varianten, die bijvoorbeeld onder ruitenwissers gestopt kunnen worden, of die op een toonbank van een winkel kunnen worden gelegd. Welke variant je ook kiest, je weet ten minste zeker dat je altijd een groot bereik hebt met deze mooie flyers.