In tegenstelling tot gewone flyers, behoort er heel wat meer informatie in een folder te staan. Hieronder vallen bedrijfsinformatie, productinformatie en informatie over speciale acties etc.

Door deze folders op verschillende plaatsen neer te leggen en aan mensen mee te geven creëer je een groot bereik, en merkbekendheid voor je bedrijf.

Deze folders kun je gemakkelijk laten maken via de website www.vistaprint.be. Zij zijn gespecialiseerd in de behoeften van bedrijven en daardoor ben je altijd verzekerd van een goed resultaat. Je hebt het immers zelf in de hand als je ze maakt. 25 vouwbare folders kun je hier al bestellen voor €48,49. Het wordt uiteraard goedkoper hoe meer je er bestelt. Als je namelijk 50 stuks wilt betaal je maar €72,99 in plaats van het dubbele.

Je kunt ervoor kiezen om uit de bestaande ontwerpen te kiezen, maar je kunt ook je eigen ontwerp uploaden als je dat hebt. Zo kun je beter een ontwerp creëren dat bij het bedrijf past. De folders worden gedrukt op stevig glanspapier, wat een professionele en elegante uitstraling geeft, en meer in het oog valt.

Als je de folders gaat ontwerpen kun je ook nog specifiek zoeken naar ontwerpen die bij je branche passen. Je kunt vervolgens van de voorkant en de achterkant de drie vlakken aankleden zoals je dit zelf wilt. Zo kun je eventueel foto’s toevoegen, en op de voorkant de bedrijfsinformatie toevoegen. Op de achterkant komen de contactgegevens en verder kun je meer informatie toevoegen die volgens jou op de folder moet.