Een verjaardagskalender hebben we allemaal wel eens nodig, en deze hangt het meest praktisch in de keuken of op het toilet, waar iedereen hem ziet. Zo kunnen er bijna geen verjaardagen meer vergeten worden.

Via de website www.smartphoto.be is het mogelijk om je eigen verjaardagskalender te maken. Dit klinkt al leuk, maar is nog leuker om te doen. Je kunt alles namelijk zelf indelen.

Als je een beetje creatief bent, kun je bijpassende foto’s bij de maanden zetten. Als er bijvoorbeeld maar 1 iemand jarig is in een bepaalde maand, kun je een foto van die persoon plaatsen.

Een verjaardagskalender bij smartphoto kost €16,99. Er zijn verschillende ontwerpen die je kunt kiezen, en afhankelijk daarvan kun je een aantal foto’s per pagina bijvoegen. De kalender bevat 13 pagina’s, inclusief een persoonlijke voorkant.

Op elke pagina zie je uiteindelijk een leuke foto(s) en heb je genoeg ruimte om alle verjaardagen bij te houden. Het formaat van de verjaardagskalender is 21 x 29,7cm. Mocht je er een willen maken, dan kun je eerst een bestaand ontwerp uitkiezen dat je het meeste aanspreekt. Deze bestaan in verschillende kleuren en met een verschillend aantal foto’s. vervolgens kun je per pagina de cover en de maanden aankleden.

Je foto’s kun je makkelijk uploaden, en deze kun je ook nog bewerken. Je ziet een voorbeeld van hoe de pagina eruit komt te zien, en tot hoever jouw foto te zien zal zijn op de uiteindelijke kalender. Zo weet je precies welk deel er af gesneden zal worden.

Zodra je helemaal tevreden bent met het resultaat, kun je de kalender eenvoudig bestellen, en laten thuisbezorgen.