Een fotoboek maken kun je gemakkelijk doen via www.vistaprint.be en www.smartphoto.be.

Iedereen denkt er weleens aan, om een fotoboek te maken na afloop van een leuke vakantie, om de herinneringen vast te houden op een leuke manier, en iets te hebben om vaak in te bladeren zonder dat de foto’s loslaten, voor nog geen €15.

Om een fotoboek te maken moet je toch even wat tijd uittrekken, aangezien je dit boek natuurlijk zo mooi mogelijk wilt hebben. Je moet aardig wat foto’s en tekst invullen.

Op www.vistaprint.be kun je al een fotoboek maken voor €12,95. Je hebt dan een fotoboek met een handig formaat van 14 x 10,2cm, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen en aan bekenden kunt laten zien.

Er zijn meer dan 80 ontwerpen waaruit je er als eerste eentje uit moet kiezen. Daarna kun je per pagina een foto uploaden en zo kun je dus de volgorde van je foto’s bepalen. Voor 0,60 kun je ook nog een extra pagina toevoegen als je nog meer foto’s in je boek wilt hebben.

Ook op www.smartphoto.be kun je een fotoboek maken geheel naar je smaak. Hier betaal je voor een standaard fotoboek met het formaat 13,7 x 17,5 €7,95. Je hebt keuze uit verschillende bindingen.

Bij smartphoto betaal je €0,35 extra per pagina die je wilt toevoegen. Je kunt kiezen of je meerdere foto’s op 1 pagina wilt, of maar 1 foto. Ook kun je er nog tekst bijvoegen als je dit wilt.

Welke site je ook kiest, je ben verzekerd van een kwalitatief goed fotoboek, dat je zelf gemaakt hebt.