De geboortekaartjes die je de deur uit gaat sturen, moeten uiteraard perfect zijn, alle nodige informatie moet erop staan en je wilt er geen fouten in hebben.

Je kunt geboortekaartjes zelf maken op www.viastaprint.be en www.smartphoto.be. Dit is een ideale manier om dé perfecte geboortekaartjes te creëren, die helemaal voldoen aan jouw smaak en voorstelling.

Op www.vistaprint.be kun je in een aparte categorie je eigen geboortekaartjes maken. Je kunt verschillende ontwerpen uitkiezen, zoals staand, liggend, dubbel, langwerpig en nog veel meer.

Upload een foto die je op de voorkant wilt zien, en je kunt zien hoe deze foto eruit ziet op alle ontwerpen. Op het ene ontwerp past hij beter dan op het andere, dus dit zul je zelf moeten uitvinden.

10 geboortekaartjes kun je al kopen vanaf €10,99. Een redelijke prijs, daarvoor dat je ze zelf gemaakt hebt, en ze persoonlijker niet zouden kunnen zijn. De foto kun je nog bewerken, en vervolgens kun je je eigen tekst en informatie toevoegen die je op de kaart wilt hebben.
Ook op www.smartphoto.be is het mogelijk om je eigen geboortekaartjes te maken. Het principe is hetzelfde, allereerst zoek je een mooi design uit, waarna je een eigen foto kunt uploaden. Er zijn 4 verschillende formaten maar een standaard formaat van 10x15cm kost €2,95 per kaart.

Je zult op een scherm terechtkomen waar je je eigen tekst kunt toevoegen. De foto en de tekst kunnen worden bewerkt waardoor je ze helemaal perfect kunt maken. De kaarten worden gedrukt op kwalitatief papier.